Hoi! Ik ben Sander

Hoi! Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Sander, ik loop op het moment stage bij Kracht C&C! Zoals ik mij op de ‘Team’ pagina noem, ben ik een ‘Kirsten in opleiding’. Ofwel een stagiair van grafische vormgeving. Ik mag mij een halfjaar lang bemoeien met de producten van Kracht. Straks meer over mijn werkzaamheden, nu eerst wat meer over wie ik ben!

Ik woon in het altijd zonnige Deventer, hier woon ik al ongeveer 19 (van de 20) jaar. Voetballer van origine, recent gestopt omdat het weekend mij te dierbaar werd en ik liever iets met een ontspannende werking doe. Herkenbaar? Humor is voor mij essentieel voor plezier in het leven. Een dag geen grap of grol is een dag niet geleefd, althans, zo luidt het gezegde in mijn hoofd. Zo ben ik ook een vrolijke optimist, ik denk alleen in oplossingen, niet in problemen. 

Verder hou ik van motoren. Niet allemaal, hoor. Eigenlijk alle motoren behalve choppers met absurd hoge sturen, die noem ik dan graag ‘okseldrogers’, ‘klimrekken’, ‘hangers’ en zo kan ik nog wel even doorgaan. Heb jij al wel een rijbewijs dan, wijsneus? Nee, nog niet. Maar die gaat er komen!

Links in de header naast mij, een prachtige zonsondergang op mijn favoriete eiland, Texel! Al jarenlang kom ik op dit mooie eiland en elke keer voelt het als thuiskomen. Het ultieme vakantiegevoel in hetzelfde land als waar ik eigenlijk altijd wel ben. Als je weleens op Texel bent geweest dan herken je dit vast wel, ik ben vaak te vinden bij Paal 17, mijn favoriete strand. Anders ben ik te vinden bij de Catharinahoeve om een reusachtige naar binnen te werken. Ben je nog nooit op Texel geweest en heb je geen idee waar ik het over heb? Ga er vooral eens naartoe!

Vormgeving is iets waar ik mij van kinds af aan al mee bezig houd. Toen ik mijn eerste wiskunde lessen had op de middelbare school was ik druk bezig met het decoreren van de pagina waar ik op dat moment eigenlijk wiskundige formules op zou moeten produceren. Ik wist dat het mij super tof zou lijken om mijn creatieve gedachtes en fantasieën te kunnen visualiseren. Datzelfde doe ik nu ook voor anderen, geef mij jouw wazige inspiratie en ik maak er een helder beeld van.

Het was aangenaam om kennis te maken, wellicht tot ziens bij Kracht C&C!

Sander