Impulsieve Maaike hier!

Impulsief, dat ben ik zeker, ik kan zomaar bedenken dat ik per sé naar Amsterdam moet om een paar designer schoenen te kopen en alle plannen die er waren te cancelen.
Maar ik ben ook wel impulsief geweest met het sturen van een sollicitatiemail naar Kracht Concept & Creatie, want… moet ik wel gaan solliciteren bij mijn ‘’buren’’?

Wie ben ik nou eigenlijk? Ik ben Maaike de Graaf, 18 jaar jong en woon in Almelo met mijn ouders, zus en broertje. Op het ROC van Twente volg ik de opleiding Marketing & Communicatie. Nu zit ik in mijn laatste jaar en loop ik stage bij Kracht Concept & Creatie waar ik mijn afstudeeropdracht mag gaan doen. Ik hoop heel veel te kunnen leren van Rutger (en de rest natuurlijk ook) en een kijkje te krijgen in de werkwijze van het leuke sfeervolle Kracht Concept & Creatie.

In het dagelijks leven ben ik druk met werken. Je komt mij vaker tegen op de werkvloer dan thuis. Je vindt mij bij de Subway als ‘Sandwich Artist’ of bij de Albert Heijn met een rol 35% stickers. Op vakantie gaan doe ik graag, heerlijk naar de zon. Spanje is mijn favoriete vakantieland, leuke muziek, gezellige mensen en altijd een heerlijk zonnetje. Met vriendinnen koken of juist heerlijk uiteten gaan vind ik erg leuk om te doen. Je kan mij heel blij maken met donuts als ontbijt, lunch of  avondeten: het maakt mij niet uit. Verder om even heerlijk tot rust te komen ben ik fan van vaak slecht geacteerde en in elkaar gezette Nederlandse films en series of kan ik uren naar YouTube video’s kijken.

Dit ben ik in het kort, groetjes van Maaike