Mijn naam is Laura!

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Laura van Dartel en ben 20 zomers jong. En woon in het mooie dorpje Raalte samen met mijn ouders. Ik volg de opleiding grafische vormgeving aan het Deltion College Zwolle. Ook in de weekenden zit ik zeker niet stil en heb ik een leuk baantje bij de Livera in Raalte. In de weekend avonden ben ik altijd gezellig met mijn vrienden op stap.

Mijn guilty pleasure is zeker weten koken. Ik vind het super leuk om nieuwe recepten uit te proberen en daar een leuk gerecht van te maken. In mijn vrije tijd kan ik ook helemaal verdwijnen in fotografie. Ik vind het super leuk om dingen op een creatieve manier te fotograferen. Overal waar ik kom maak ik eigenlijk wel foto’s. Vooral op vakantie bestemmingen ga ik helemaal los. Reizen is dan ook 1 van mijn hobby’s en ik ga elk jaar naar andere bestemmingen om andere culturen te snuiven. 

Zoals je kon zien bij mijn tags vernoem ik mezelf naar een kledingverzamelaar en dat is niet zomaar. Ik vind het superleuk om de nieuwste trends te volgen en daar mijn ogen draai aan te geven. 

Maar natuurlijk ben ik hier bij Kracht CC om mijn grafische vormgevers skills te laten zien, mijzelf te ontwikkelen en daar heb ik super veel zin in.  Ik vind het vooral belangrijk dat ik een gezellige warme werkplek heb waar ik goede begeleiding krijg. En ik weet zeker dat het hier bij Kracht CC helemaal goed gaat komen. Mijn eerste indruk is vooral dat je heel welkom bent en dat ze al de tijd nemen om je goed te helpen.

Groetjes van Laura!