Kracht - Concept & Creatie voor...

Energie Controle Europa

Energie Controle Europa biedt slimme meetoplossingen voor elektriciteit, gas, water, warmte en koude, waarbij duurzaamheid en energiebesparing heel belangrijk is. De meetoplossingen worden toegepast bij onder andere appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen, winkelcentra en VVE’s. Voor ECE ontwikkelden we een nieuwe identiteit en website.
 
 
 
 
OPDRACHT
Om het bedrijf meer aandacht te geven en volwassener in de markt te zetten, werd ons gevraagd om een nieuwe visuele identiteit te ontwerpen die beter past bij de potentie en ambitie van ECE. De wens was om in ieder geval de voor ECE kenmerkende staafillustratie, dat een meetresultaat uitbeeldt, te handhaven. 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
In het nieuwe logo ligt de focus op de afkorting van de (lange) naam, voor een betere herkenbaarheid van het merk. De letters in onderkast zorgen voor een vriendelijke uitstraling. Het aantal ’staven’ in het beeldmerk is flink gereduceerd voor een sterker en compacter logo. Het groen-blauwe kleurverloop staat symbool voor duurzaamheid en energiebesparing.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEBSITE
Op de nieuwe website van ECE zie je de nieuwe visuele identiteit goed tot zijn recht komen. De heldere kleuren en de transparante laag over de afbeeldingen geven een professionele en eigentijdse uitstraling. De speciaal ontworpen symbolen laten op een simpele manier de ‘werkwijze’ van ECE zien, duidelijk en doeltreffend.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAAK KENNIS MET ONZE WERKWIJZE

  • KENNISMAKEN

  • VRAAGSTUK

  • ONDERZOEK

  • CONCEPT

  • CREATIE

We verkopen geen eenheidsworst. Er is altijd een directe aanleiding… Je uitstraling past niet meer bij je organisatie…
je spreekt niet de juiste doelgroep aan… je start een nieuwe bedrijf óf lanceert een nieuw merk. 

Allemaal goede redenen om eens een kop koffie met elkaar te drinken. Wat is jouw vraagstuk?