Kracht - Concept & Creatie voor...

N+L Landschapsontwerpers

Onder de naam Hannink Landschapsvormgeving is het landschapsontwerp- en adviesbureau van oprichter Niek Hannink een begrip geworden in Twente. Groeien werd onvermijdelijk en met de toetreding van Lisanne Woudsma-Gerritzen werd de dienstverlening vergroot en de naamsverandering een feit: N+L Landschapsontwerpers.
 
Al in 2012 waren we verantwoordelijk voor de huisstijl van het destijds startende bureau en nu N+L Landschapsontwerpers klaar is voor de volgende stap zijn we opnieuw gevraagd om de huisstijl te ontwerpen. 
Ze wensten een dynamische en strakke uitstraling zonder de persoonlijke touch te verliezen, want ze houden van sparren met hun opdrachtgevers en zijn nuchter en pragmatisch.
OUTSIDE THE BOX
We creëerden een logo waarbij de titel ‘landschapsontwerpers’ de term ‘thinking outside the box’ representeert. De vormentaal heeft een prominente rol in de huisstijl. Het lijnenspel verwijst naar de kenmerkende hoogtelijnen in de cartografische weergave van een landschap, wat staat voor de veelzijdige en dynamische dienstverlening van N+L Landschapsontwerpers.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EEN STUKJE MOOIER
De vormentaal in combinatie met de eigen fraaie artist impressions resulteert in een warme en moderne uitstraling. Dit hebben we doorgevoerd in de ontwerpen voor verschillende uitingen, waaronder de website.
 
Samen maken we Nederland telkens een stukje mooier, dat is waar N+L Landschapsontwerpers voor staat. We zijn blij dat wij een stukje konden toevoegen door een mooie huisstijl op te leveren. Allemaal dankzij een zeer prettige samenwerking met een trouwe klant.
 
 
 
 
 

MAAK KENNIS MET ONZE WERKWIJZE

  • KENNISMAKEN

  • VRAAGSTUK

  • ONDERZOEK

  • CONCEPT

  • CREATIE

We verkopen geen eenheidsworst. Er is altijd een directe aanleiding… Je uitstraling past niet meer bij je organisatie…
je spreekt niet de juiste doelgroep aan… je start een nieuwe bedrijf óf lanceert een nieuw merk. 

Allemaal goede redenen om eens een kop koffie met elkaar te drinken. Wat is jouw vraagstuk?