Kracht - Concept & Creatie

PORTFOLIO

We zijn natuurlijk erg trots op ons werk. Niet alleen op de mooie plaatjes,
maar ook op het resultaat dat het heeft opgeleverd voor onze opdrachtgevers.
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik hier!

Partner

REFERENTIES

Roetgerink
Kirsten Velnaar

“KrachtCC biedt ons creativiteit met snelheid én flexibiliteit! Zij begrijpen heel goed dat de combinatie van deze drie eigenschappen erg belangrijk is voor het succes van onze campagnes. 

Met Laura als onze vaste vormgever worden onze commerciële ideeën met gevoel voor mode in mooie uitingen vormgegeven.”

Kamst Mode
Bas Kamst

“Van het opmaken van advertenties, brochures en kranten tot het restylen van onze huisstijl. Wij werken al ruim 9 jaar naar volle tevredenheid met Kracht, concept en creatie. Het is een professioneel bedrijf waar open en flexibel gewerkt wordt.”

Heijmans
Marieke Spijkers

“Kracht CC zorgt er voor dat onze aanbiedingen voor onze klanten er altijd gelikt uitzien en prettig leesbaar zijn. Wat voor ons zo prettig aan dit jonge en ambitieuze bureau is, is dat ze naast hun inbreng van frisse ideeën ook rekening houden met de tijdsdruk dat ons werk soms met zich mee brengt. Ze kunnen snel schakelen en zijn flexibel wanneer dat nodig is.”

Almelo Promotie

“Krachtig, vrolijk en vol creatieve ideeën! Prettig in de omgang, open en eerlijke communicatie. Door hun flexibele houding en kennis weten we dat onze opdrachten bij Kracht in goede handen zijn. Resultaat: een prachtig magazine, aansprekende gidsjes én veel innovatieve ideeën.”

Vanaf de start...

WANNEER BEL JE ONS?

We verkopen geen eenheidsworst. Er is altijd een directe aanleiding… Je uitstraling past niet meer bij je organisatie… je spreekt niet de juiste doelgroep aan… je start een nieuwe bedrijf óf lanceert een nieuw merk. 

Allemaal goede redenen om eens een kop koffie met elkaar te drinken. Wat is jouw vraagstuk?